elektrische-boiler-eficiente-80-liter-aparici

Dit zijn de 3 pluspunten van de elektrische boiler 80 liter Aparici

Als je een nieuwe boiler nodig hebt dan moet je beslist eens kijken naar de Elektrische boiler anti kalk 80 liter van het merk Aparici. Deze prachtige boiler heeft een aantal mooie en praktische snufjes. En wil je een lager vermogen dan is dat mogelijk instelbaar naar 1200watt.

1. Waarom is Aparici een anti kalk boiler?

Omdat het een droge weerstand bevat. Dit houdt in dat het verwarmingselement droog staat en niet in contact staat met water. Mocht je een element moeten vervangen dan hoef je niet eerst de boiler leeg te laten lopen.

Op deze manier is er minder kalkvorming. Kalk zorgt ervoor dat de boiler minder water en minder warm water geeft. Aparici heeft hierbij een mooie oplossing voor de consument.

Hiermee bespaar je ook tijd omdat er veel minder onderhoud aan hoeft te worden gedaan.

2. Ruimtebesparend, monteren horizontaal en verticaal

Veel ruimte wordt bespaard met dit slanke model van maar liefst 32 centimeter. Een boiler die dan ook niet in de weg hangt. Of je deze nu horizontaal of verticaal monteert.

In de keuken is dit ideaal om boven een kast op te hangen. En in de badkamer boven een deur. Op deze manier stoot je niet je hoofd en is er ruimte over in de badkamer of keuken.

Ook is Aparici Eficiente een ideale boiler om mee te douchen, voor de keuken of wastafel.

3. Twee tanks aanwezig

Dit is ook een positief argument omdat in de meeste boilers er maar een aanwezig is.

En daarom is de boiler ook naar een lager vermogen in te stellen, naar 1200watt. Er is totaal 2000watt beschikbaar. Ideaal als er niet veel electriciteit over is ( bij off grid situaties) of als je een beetje zuiniger wilt doen.

Bij het opwarmen van het water gebeurt dit eerst de ene tank en daarna de andere tank. Dus 2 tanks van elk 40 liter waardoor het water sneller verwarmt.

Met de bovenstaande 3 positieve argumenten heb je dus al een goede aanschaf. Maar er deze boiler is super efficiënt door slimme functies toe te voegen.

Wat heeft Aparici Eficiente boiler nog meer te bieden?

  • zelflerende ecocontroller
  • compact
  • weinig onderhoud
  • twee verwarmingselementen
  • ruimtebesparend
  • prachtig design
  • snelle opwarmtijd
  • levering inclusief montagebeugel, inlaatcombinatie
  • makkelijk op te hangen
  • ideale toepassing in tiny woningen, appartementen, vakantiehuizen

Waar vind ik meer informatie over de Aparici boiler 80 liter?

Veel meer informatie is te vinden in de online shop van Warmteshop.eu. Hier is het apparaat ook te bestellen. Zoek dus niet verder.

Ontdek nu deze praktische en mooi uitziende boiler via deze link Elektrische anti kalk boiler, Aparici 80 liter.


Geplaatst

in

door